Avoimet viinitastingit King Crab Housessa
kevätviikoilla klo 17.00
Tervetuloa opastetulle viinimatkalle King Crab Housen viinikellarissa! Sommelierimme Sami Tiiton opastamana maistellaan ja käydään läpi viiden eri viinin ominaisuudet, erot ja taustat. Tilaisuus on rento ja sopii niin aloittelijalle kuin harrastajalle, kunhan olet täysi-ikäinen.
Jokaisessa tastingissä maistetaan teeman mukaisia, erityylisiä viinejä – mukana on aina kunnon herkkuja, jotka normaalisti eivät ole laseittain saatavilla ja varmasti jäävät mieleen tilaisuuden jälkeenkin. Koska hyvä viini ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä, niin kolme viineihin sopivaa pientä alkupalaa kuuluu hintaan ja lisäksi talon mainiota luomufocacciaa on tarjolla.
Viinimaistelujen eri teemat:
(huom, päivämäärät eivät ole kronologisessa järjestyksessä)
15.2, 7.3, 28.3 - Hersyvän raikkaat Rieslingit ympäri Eurooppa
21.2, 28.2, 21.3 - Pinot Noir-lajikkeen monet kasvot – kuplivasta punaiseen
22.2, 29.2, 14.3 - Luomu-, bio- ja naturalviinit – luonnollisuus edellä
Aikaa on hyvä varata noin puolitoista tuntia. Iltaa voi, ja kannattaa, myös jatkaa illallisella – kertokaa jos haluatte että varaamme teille pöydän ravintolan puolelta tastingin jälkeen. Mukaan pääset varaamalla paikkasi ennakkoon viimeistään edeltävänä maanantaina klo 16 mennessä. Ohjelma toteutuu, kun osallistujia saadaan vähintään kuusi.
Hinta: 65€/henkilö
Yhteydenotot ja varaukset: [email protected] tai soittamalla +358 400 138 333
Mainitsethan mahdolliset erityisruokavaliot varauksen yhteydessä.
Jokaisessa tastingissä maistetaan teeman mukaisia, erityylisiä viinejä – mukana on aina kunnon herkkuja, jotka normaalisti eivät ole laseittain saatavilla ja varmasti jäävät mieleen tilaisuuden jälkeenkin. Koska hyvä viini ja hyvä ruoka kulkevat käsi kädessä, niin kolme viineihin sopivaa pientä alkupalaa kuuluu hintaan ja lisäksi talon mainiota luomufocacciaa on tarjolla.
Viinimaistelujen eri teemat:
(huom, päivämäärät eivät ole kronologisessa järjestyksessä)
15.2, 7.3, 28.3 - Hersyvän raikkaat Rieslingit ympäri Eurooppa
21.2, 28.2, 21.3 - Pinot Noir-lajikkeen monet kasvot – kuplivasta punaiseen
22.2, 29.2, 14.3 - Luomu-, bio- ja naturalviinit – luonnollisuus edellä
Aikaa on hyvä varata noin puolitoista tuntia. Iltaa voi, ja kannattaa, myös jatkaa illallisella – kertokaa jos haluatte että varaamme teille pöydän ravintolan puolelta tastingin jälkeen. Mukaan pääset varaamalla paikkasi ennakkoon viimeistään edeltävänä maanantaina klo 16 mennessä. Ohjelma toteutuu, kun osallistujia saadaan vähintään kuusi.
Hinta: 65€/henkilö
Yhteydenotot ja varaukset: [email protected] tai soittamalla +358 400 138 333
Mainitsethan mahdolliset erityisruokavaliot varauksen yhteydessä.